Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vy från skäret

 

Havet rusar

under västanvindens påverkan

 

Uppeggade blygrå vågor

slänger ut sina våta tentakler

 

Slickar klippornas råa skinn

och slipar dem långsamt mjuka

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-03-20 12:15



Bookmark and Share


  thyra
Vackert med blandningen av hårt och mjukt. Tack för läsning!
2014-03-24

    ej medlem längre
jäklar, den här var kraftfull och fin..
2014-03-24

  Anya VIP
Tycker särskilt om tentaklerna. En bra liknelse.
2014-03-24

  Lärling
Mycket vackert målat med dina ord!
2014-03-24

  ResenärGenomLivet
Häftigt med dessa vårvindar friska...fin bild...
2014-03-23

  Eva Helene VIP
Bildrik skön dikt!
2014-03-21

  walborg
SEnsuellt
2014-03-21

    ej medlem längre
Levande, kraftigt!
2014-03-21

    ej medlem längre
Här ser jag nog det genuint västkustska, fint beskriven. Kanske står jag på Marsrtand med blicken ut mot Pater Noster
2014-03-20

  ULJO
Vackert att ta till sig
2014-03-20

  mickech
Styrka och mjukhet i denna, bra gjort.
2014-03-20

    ej medlem längre
Vackert Linda!
2014-03-20

    Birgersdotter VIP
underbart där nere vid klipporna-men vidsträckt horisont
2014-03-20

    ej medlem längre
Starka krafter, sista två meningarna fulländar dikten så väl..
2014-03-20

  Palett
Kraftfull bild du målar fram här i fin koncentration !
2014-03-20

    ej medlem längre
Njutbara vackra ord.
2014-03-20

  Densen VIP
Du ger mig inspiration där:) ...att gå ner till mina klippor;)

Väldigt fint skrivet tycker jag då då;)
2014-03-20

  LenaJohansson VIP
bra diktat
2014-03-20

    ej medlem längre

Vilken rörelse i denna
Vackert Sensuell och Kraftfull ...
2014-03-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
Jättefin!
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP