Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Längtan

Längtans
motsats
stavas
tillfredsställd

Längtans
motsats
uttalas 
uppgiven

Längtans
motsatser
varandras
motsatser

Längtan
bådas
moder

Längtan
bådas
dibarn

Blev världen till
ur längtan

Blev världen till 
ur tillfredsställelse

Föddes vår värld
ur uppgivenhet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 06:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan är en underskattad känsla, enligt Gudrun Schyman. I det fallet håller jag helt med.

Fint diktat!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren