Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

 

Om du hör min röst

så hör min röst

Förstår du min röst

ge mig tröst

 

Då är du den jag söker

den jag behöver

För en lång tid framöver

eller en kort tid framöver

 

Då är du den jag vill älska mest av alla

den jag behöver mest av alla

Då kan jag fortsätta den jordiska vandringen

i oändlig ensamhet om du kräver den uppoffringen

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-26 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP