Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på minrabatt i dag.


Vår i luften

 

luften är en aning kylig

fåglarna har konsert

dikeskanterna lyser gula

av tussilago

 

det är vår i luften

jag kan inte sitta inne

måste ut

andas in vårluften

i mina lungor

 

barnen hade spring i benen

plockade tussilago

en flicka

ville ge sin mormor

buketten

hon plockade

 

även jag plockade en bukett

tussilago att ha på

mitt köksbord

påskris tog jag också

på träd som låg

på marken

 

i min rabatt lyser det

blått och gult

jag har börjat

städa altanen

så jag snart kan vistas där

njuta och bara vara

 

 

anits 31 mars 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-01 00:02



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Vilken underbar vår känsla alla
de ljuva ingridienser som du väver
in så vackert
2014-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Såg tv-programmet "Mitt i naturen". Många hade skickat in foton och filmsnuttar med vårtecken. Tydligen har våren kommit ganska långt på sina håll i vårt avlånga land.
2014-04-05

  Bibbi VIP
Så skön.
2014-04-04

  ULJO
Härlg vårtext
2014-04-02

  ResenärGenomLivet
Det är såå skönt med våren...allt vaknar till liv igen...fint skrivet...
2014-04-02

  Lars Hedlin
Så varmt o gott!
2014-04-02

  Eva Helene VIP
Vilken härlig text i vårens tecken!
2014-04-02

  Gabrielle Laurèntzen
Underbar vårkänsla i denna text!
...Härligt!
2014-04-01

    ej medlem längre
Ja, snart är påsken här å vi har mässa...fint att gå ut å uppleva!
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP