Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNE - haiku

Svart och vit björkstam

skimrar i blått skymningsljus

månen tänder natt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-01 16:52



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket bra!
2014-04-03

  Rise Little One
Enastående haiku ... speciellt i slutet...
2014-04-02

  Lars Hedlin
Fin!
2014-04-02

  LindaBirgitta
Tycker om!
2014-04-01

  Linda CH VIP
Snyggt!
2014-04-01

  Hon kallar sig poet VIP
Perfekt! Snyggt, har allt. Överraskande med ...en undermening. Svart och vit, Och lite som ying och yang typ. Eller bara att även natten kan få en stänk ljus av sin trogne vän månen.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP