Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på å dansa solo!


Fri


Jag är bara alltför fri!
En udda, glömd pusselbit, --
som ej passar in nånnstans, -
- i Folkgemenskapens Dans!

Vet ej vad jag ska göra!
Fiendens Plan förstöra?
En NY Ordning upprätta?
Låta 'Snygg' på mig sätta?!

Hur ska allt detta gå till?
Får jag nånnsin, som jag vill?
Kanske, kunde skaffa barn, --
-- fast jag är en åldrad dam?

Skiter i Menopausen!
Här kan det avlas, friskt, än.
OM nånn karl vill ställa upp!?
(Eller, kanske, -- en hel trupp?)

Alla springer bort från mig.
'Snygg', han får, nog, passa sig!
Han vet ej vad han missar, --
-- ifall han, nu, mig, dissar!

Är han i yngsta laget?
Är över huvud taget --
han, väl, ett lämpligt Parti?
Som låter mig va´ så fri!?





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 21:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Självironiskt och underhållande!
Härlig text! Med glimten i ögat!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf