Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strunt-dikt.


4 meningar


Känsla i
Väntans
gula nerv, som
en ljummen
bris, drar
smekande igenom
Själens lagun.

Fullmånen, kall,
återspeglar
döda rövares
hjärtan, från då
de levde.

Ballonger stiger
i en atmosfär
av grön gas,
som ingen jordbo
kan andas in,
blott bisarra väsen --
i fjärran region...

Små bevis på
förtrolighet utbytes
mellan 2 frusna
kontrahenter, som
såg Livet passera.-





Fri vers av Marianne Räf
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-07 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Annorlunda, men strunt icke!
2014-04-07

  ULJO
så bra denna var
2014-04-07

    Dan Myrbeck
Synnerligen bra poesi!
Annorlunda mot din stil
normalt.
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf