Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen -alltid månen

Månen-alltid är det månen.
som får mig att tappa vett och sans.
Rund och blekgul- där uppe bland stjärntäcket
förtrollar mig och får mig att fastna med blicken.
Drömma månfyllda skimrande drömmar
som bara kan drömmas en sådan här vacker natt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-14 00:26



Bookmark and Share


  Maria T
Skimrande drömmar i månnatten
2014-04-21

  anits VIP
Mycket fint skaldat om månen.
2014-04-18

  Katinka VIP
Fin beskrivning om hur mångudinnan berör.
2014-04-16

  Lars Hedlin
Mycke tfint!
2014-04-16

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta svarar henne
2014-04-15

  ResenärGenomLivet
Mmm...den har en sådan effekt...
2014-04-15

    ej medlem längre
snyggt, månen är min favorit också..
2014-04-14

  ULJO
Månen är gåtfull och ger alltid inspiration till poesi. Väl fångat denna.
2014-04-14

  Ninananonia VIP
Fin...
2014-04-14

  Eliza-69
Vackert om månen
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP