Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm



en dröm
hon hade

sådan
konstig en

~~~

hon
sökte upp honom

han som förbjuden
för henne var

hon
förförde och snärjde
honom

hon
gömde sig

hon
ville inte synas

inte ens för honom

~~~

men i nattens
drömmar
flödar hettan

där sänder
hon
honom sina tankar
där slickar
hon
hans sår

tills hon
svettig vaknar

~~~

av oförstånd
hon gråter

över en längtan
till någon
som aldrig kan

bli hennes

~ netis ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 331 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-04-15 00:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så nära dröms verklighet som vara kan, så min tolkning av den texten ...
2014-05-10

    ej medlem längre
Underbara och känslosamma rader att läsa - tack..
2014-05-01

  Yeppis
Bra skriven,kram
2014-04-23

    Mia Sedvall
Bra skrivet!
2014-04-17

  stig wikman
GRATTIS .

FIN TEXT AGNETA.


KRAM.
2014-04-17

  Carl Mikael Fäldt
Ovanligt-välskrivet-läsvärt!

Riktigt underbart att läsa din begåvade text-TACK!
2014-04-17

  Fem hjärtan VIP
Jobbiga känslor i din dröm, berörs!
2014-04-16

  Lars Hedlin
Känsla och frustration i texten!
2014-04-16

  ResenärGenomLivet
Jobbigt med sådana drömmar...
2014-04-15

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler