Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning

Imperfekt i imperfekt
blir perfekt i futurum.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 263 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-18 15:32



Bookmark and Share


  agneta pichler
fyndigt ;)
2014-06-25

  anits VIP
Grammatik är klurigt, fyndigt skaldat.
2014-06-22

  Lars Hedlin
Futurum vaknar från Inperfektets stadiga Perfektum
2014-06-19

  Maria Sundelin VIP
En korekt ordanalys
2014-06-18

  Rise Little One
Kluriga grammatiken;)
2014-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
I hopp som tro
kan ju allt
både hända
och vända!
Lycka till!
2014-06-18

  Eva Helene VIP
Fint du, men var inte för säker! :)

2014-06-18

  louisegirl
Fyndigt!
Väldans bra :)
2014-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Jag fick baske mig läsa två gånger!
2014-06-18

  Ingrid Trolle
Med få ord
mycket fyndigt
mycket bra
2014-06-18

    ej medlem längre
fyndigt, och bra!
2014-06-18

    Jag är fan större än Sartre
Se där, ibland behövs inte många ord för att få ihop någonting!
2014-06-18

  Connie
Dåtid och framtid blandas bra här. Men det du gjorde igår eller för en stund sen blir till konsekvenser precis nu ;)
2014-06-18

    ej medlem längre
Haha, trolleri med ord ala Dan..
2014-06-18

  Angel of love
Fy fick kalla kårar från svenska lektionen i grammatik. Avskydde det ;)
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck