Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moa & Mia

- Hej Moa! Läget?

- Ja har träffat en så himla fin kille! Han ska
bjuda mej på en resa, en sån där all inclusive.

- Guuuuuuuud gumman! Ja skulle kunna döda
för å få va dej. De kommer bli fett grymt najs!

- Kanske. Ja vet inte.

- Men Moa, va e de?! Berätta va de e!

- Ja äter inte ål!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 206 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-30 15:45



Bookmark and Share


    For Luma
I löööööve Moa:)
2014-10-16

  Flicis VIP
Bra skrivet och ger ett gott skratt.
2014-06-02

  Eva Helene VIP
Där fick du till det - igen! :)
2014-06-02

  Tess74
Hahahaa all inclusive. Till Åland eller :D
2014-06-02

  Angel of love
Stackarn ;)
2014-06-02

  ResenärGenomLivet
Hon kanske kan lära sej...:-))
2014-06-01

  Lars Hedlin
JA jissses ;)
2014-05-31

  Marianne Räf
Den va skarp! Å rolig i
vanlig ordning! Särskilt
Mias centrala replik! HA HA!!
;D))-
2014-05-31

  Carina Bendix
Hahahaha...ål inclusive...;)
2014-05-30

  aol
Hahahaha. Gillas
2014-05-30

  Connie
Hahaha, hon kan ju åla sig ur situationen ;)
2014-05-30

  Maria Sundelin VIP
Men inclusive går bra :-)
2014-05-30

  louisegirl
Haha så jäkla bra..;)
2014-05-30

    ej medlem längre
Du förlänger livet på oss - med skratt!
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck