Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springsteen inside

Springsteens personal hade problem med brus.

De fick hjälp av Dolby Parton.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-04 15:44



Bookmark and Share


  Angel of love
Kan ju ha funkat.
2014-07-07

  Lars Hedlin
De fick rätta till rattarna :)
2014-07-07

  anits VIP
Jaa, den var fyndig!
2014-07-04

  Maria Sundelin VIP
Ja, förstärkning krävs för bättre tekning
2014-07-04

  ResenärGenomLivet
Hihihi...ja, ja...:-))
2014-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Försvann problemen då?
2014-07-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst publiken av
hans musik rusar
och susar men
Dolly Parton
tjusar väl mest
med vad hon
har förpackat i
sina blusar sa
en grabb till mig
det är hennes grej...
2014-07-04

    ej medlem längre
Mera brus då....
2014-07-04

    ej medlem längre
Springsteen rules!
2014-07-04

  Connie
Hallå, det är ju bruset från fansen ju!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck