Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsten rister.

Blåsten rister
sliter i mitt hus.
Obeveklig är vinden
virvlar runt allt i dess väg.
Längtar till att solen ska anlända
att få vila lugnt mot solvägg.
Påskdagarna ska tydligen bada i ljus
vi välkomnar värmen både ute och inne.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-16 21:09



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, påskdagen badade i ljus
2014-04-21

  anits VIP
Ja, nu vill vi ha sol och värme
mycket fint skrivet.
2014-04-18

  Lena Själsöga Keijser


lever vårens vandring
i
påskens vandring

jag kan i dina ord uppleva blåsten
2014-04-17

  ResenärGenomLivet
Ja, ljus och värme vill vi ha...
2014-04-17

  Ninananonia VIP
:) ja..
2014-04-16

    ej medlem längre
Fin text!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP