Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som det ska vara



Vi är

utan svar

Vi ropar

och hör bara ekot

av oss själva



Stanna

lyssna

Hör i svaret
du inte får

Se i

hjärtat


Vila i att veta


att det är i det

vi ska leva




Bunden vers av bittemi VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-22 21:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket underbart och sant ordat! Gillar och gillar mycket/ kram
2014-05-27

  ResenärGenomLivet
Tröstande och fint...
2014-05-24

  Lars Hedlin
Varmt fint sannt!
2014-05-23

  aol
Varm sann tanke
2014-05-23

  KYREUS of Sweden
Varm tanke!
2014-05-23

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-05-23

  Lehva VIP
"Hör i svaret du inte får"..klokt och vackert formulerat:-)
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP