Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi?

Jag undrar

tänkte hon

hur det skulle kännas 

att gå där 

med honom

hand i hand 

på en gata

någonstans

stenar under sandaler

brunbrända fina

han skulle kanske dra henne till sig

böja sig fram 

viska i hennes öra

krama henne

se henne djupt in i ögonen

kyssa henne utan att släppa hennes blick

mjukt ömt

hon skulle besvara

hon skulle ta hans hand och

fortsätta gå

lite retsamt

han skulle dra in henne igen

viska åh i hennes öra

du gör mig galen

hon skulle fnissa och le

 lite retsamt

sedan ge honom en puss

på kinden

han skulle dra henne till sig hårdare nu

tyst säga du går ingenstans

hon skulle veta

att han var hennes man

och han skulle veta

att  hon var hans

så var det

naturligt

det fanns inga tvivel

han älskade henne

just för att hon var så där

barnsligt retsam

ja han älskade henne djupt

och hon kunde känna det

djupt

de fortsatte att gå

lite snabbare nu

han ville visa henne sitt hem

där han hörde hemma

han ville visa henne

allt

nu var de framme vid dörren

en vacker dörr

av trä

ganska gammal och lite snyggt sliten

många hade passerat den

nära och kära

nyckeln vreds om

dörren öppnades med ett klick

han drog in henne i  hallen 

stängde dörren kvickt

äntligen hörde hon honom säga

hon log

hans blick skulle säga

du vet vad jag vill

och han skulle  kyssa henne 

med passion

en längtan som kändes i varje liten del av henne

hjärtan slog hårt

han tryckte sig emot henne

hans händer smekte

hennes hud

kysste henne igen

hon besvarade 

han drog försiktigt lockande in 

drog henne in till sovrummet

släppte henne inte med blicken

han fick inte nog av henne

hon bara log

hon rös

kände hans doft av rakvatten

helt underbart

livet var så underbart

hon kände

att hon var hemma

hos honom

det var här hon hörde hemma

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-18 01:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert textat;)
2014-04-21

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Vacker beskrivning av kärlek! :)
2014-04-19

  ResenärGenomLivet
Ljuvlig känsla det där att veta var man hör hemma...mycket fint...
2014-04-18

  Stjärnöga
Så underbart
vacker och
passionerad
där vill mitt
hjärta
också
sätta bo :)
2014-04-18

    ej medlem längre
Underbar text!
2014-04-18

  Eliza-69
Underbart gillar mycke...
2014-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om förväntansfulla tankar.
2014-04-18

  Angel of love
Precis så vackert som äkta kärlek. <3
2014-04-18

    Ken Cassel
(¤..¤))

hihihi

Bra Nina...
2014-04-18

  M:tin
Va fin! Gillar!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP