Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsriddare

Storfiskare, själasångare
Du står nere vid älven
med en kasse öl
predikar för fåglarna

Att allt är fritt
att allt ligger öppet
ännu ett tag


Och du förundras
över skönheten hos solen idag
innan du somnar
i famnen på en Gud




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-19 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rysande bra..Nu småler nog Kungen Viksten från sin himmel av blues...
2020-02-03

  KattenKin VIP
Snyggt, du är den trasiga poesins mästare!
2014-04-19

    ej medlem längre
Vackert vid älven om våren.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman