Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker fantasi.. och tillfällighet...


Hus

Jag lät universum bygga ett stort vackert vitt hus

med ditt namn på

vilket inte är sant

men av en ren och vacker slump

dekorerat med Magnoliaträd framför

för att visa hur kär jag har dig i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-20 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackra ord av kärlek!
2016-11-18

  WyS VIP
Jag känner doften....i det vita huset bor kärlek!
2014-04-27

  Ninananonia VIP
Vackert :)
2014-04-27

  Connie
Sköna tankar!
2014-04-22

  Ninananonia VIP
:) fint
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin