Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Jag vill så gärna vara med dig
leva med dig


men jag är rädd och väldigt osäker om verkligheten tillåter det



hjärnan är väldigt osäker
men hjärtat vill verkligen




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-21 22:41



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Våga Lyda ditt hjärta

2014-08-04

  Chawa VIP
Bäst att följa hjärtat... Fin dikt!
2014-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Följ ditt hjärtas röst.
2014-04-27

  WyS VIP
Låt hjärtat va mä.....!
2014-04-27

  Ninananonia VIP
Fin i tankarna
2014-04-27

  Connie
Strunta ett ögonblick i verkligheten och låt hjärtat välja! Lita på din intuition, den leder dig alltid rätt!
2014-04-22

    ej medlem längre
Hjärnan spelar gärna spel medan hjärtat talar sanning. True story
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin