Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild och text hämtat ur min blogg på facebook


Snurra karusellen i mitt hjärta

Jag skulle vilja ge dig Vita hästar som flyger på himlen
med sina aldrig trötta vingar
Blommor som doftar som min farmors trädgård
Vita och lilla syrener som växte tillsammans med mig utanför mitt barndomsfönster
Och de allra vackraste pärlor som glänser i mörkret
Jag skulle vilja lägga mig på dina bröst och berätta sagor som aldrig tar slut

Skulle du känna igen min röst om jag viskade i ditt vänstra öra
Skulle du känna värmen från mina spruckna läppar
Som Bevis att kärleken alltid vill dig väl
Men spara min kärlek som himmeln sparar regnet till det torra jorden
Och gör den fuktig igen
Kom och lägg dig bredvid mig
Rita en ängel på min rygg
Vagga mig till sömns

Påminn mig att jag fortfarande finns
Släpp inte taget om min midja

Dina handavtryck är kvar

Ögonblicket är på vår sida
doften dröjer kvar
Vi är oss

En del av mej....

(Axplock ur min flaskpost)
Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 693 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-04-22 20:33



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat,
2014-05-12

  Carina Bendix
Åh, vad vackert.. <3
2014-04-25

  Eliza-69
Tycker om... ;)
2014-04-25

  Stjärnöga
Underbart vacker
är den
liksom kärleken
det är så jag
vill ha den..
ömsint vacker..
2014-04-25

  M M Mannheim VIP
Underbar dikt!
2014-04-24

  Annie b'larsson VIP
Väldigt vackert. Jag tycker första delen som slutar med: "Jag skulle vilja lägga mig på dina bröst och berätta sagor som aldrig tar slut" är som en dikt för sig.
2014-04-24

  agneta pichler
en längtan så vacker
efter kärlek så onåbar


2014-04-24

  Manal
underbart vackert
2014-04-24

  Rise Little One
En ballad för sinnen.
2014-04-23

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-04-23

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka mycket om dina ord.
2014-04-23

  Linda CH VIP
En generös och varm kärlekstext. Gillar!
2014-04-23

    ej medlem längre
Helt underbar!
2014-04-23

  Chawa VIP
Underbart skört och ljuvligt varmt flyter dina mjuka ord i kärlekens tecken! De vill jag läsa många gånger..!
2014-04-23

    Dan Myrbeck
Vackert skrivet!
2014-04-23

    ej medlem längre
Härlig ljuvlig poesi!:)
2014-04-23

  Bo Himmelsbåge
En mycket vacker, sensuell o ömsint dikt!

Sparas i min hjärtkammare...
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Ett enda ord. Lysande!
2014-04-23

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2014-04-23

  Angel of love
Åh en så underart fin dikt.
2014-04-23

  Katinka VIP
Magisk och vacker poesi. Väldigt fint. Berörs.
2014-04-23

    ej medlem längre
Helt fantastiskt bra, gillar allt!
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis