Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken till dig..

Kärleken till dig
är som en vacker sommarmorgon.
Solig och bländande vacker
full av underbara äventyr.
Varm och het
svalkande sommarregn.
Skratt och överraskningar
smekande vindar.
Underbart glad här med dig
-aldrig har jag väl mått bättre än nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-23 18:48



Bookmark and Share


  ULJO
fina rader detta
2014-04-25

  Lars Hedlin
Så fint!
2014-04-24

  Rise Little One
Lyckliga rader från hjärtat...
2014-04-24

    ej medlem längre
Jättefin är din text som sprider glädje..
2014-04-23

  Ljusletaren VIP
Förstår dig verkligen :-)
/kram
2014-04-23

  ResenärGenomLivet
Kärleksfullt och fint...
2014-04-23

    ej medlem längre
Vacker är din kärlek.
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP