Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska gå

Över den oskyddade platsen

öppen för vinden

Odefinierad
verklig

ska jag gå

nära, tätt

mitt i känslan

som ljuder utan ord




Mot mötet

ska jag växa

som gräset under fötterna


Mot dej

oskyddad och varm

ska jag sträcka mej













Fri vers av bittemi VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-25 09:50



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken underbar beskrivning av ett hoppfullt, längtansfullt möte:-)
2014-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackra ord.
2014-04-30

  Linda CH VIP
Mycket, mycket fin!
2014-04-29

  Bibbi VIP
Skön.
2014-04-27

  ResenärGenomLivet
Underbar känsla i dina fina ord...
2014-04-25

  Lars Hedlin
Magiskt vackert ,)
2014-04-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Anar en himmelsk ton i din fina dikt.
2014-04-25

  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text.. Fin, genuin och hoppfull!
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP