Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själen, kärlek


Min själ

Min själ...
- öppnar mina ögon för att se kärlek
- öppnar mitt hjärta så att jag kan känna kärlek
- är inom mig för att ge kärlek
- är fri och låter mig få känna fritt
- leder mig på livets väg
- fyller mig med värme och ömhet
- är i mitt hjärta och ger mig styrka

Min själ finns inom mig och den är jag




Fri vers av Sussisfitness
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness