Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om diverse.


8 rader




Dans på tunna, bara fötter går över blomsterängen.

Robert skjutsa mig hem på sin moped 1967.

Allt jag tänker influerar, påverkar Omvärlden.

Ge mig andningspauser i Stress-Valsen!

Birgitta i Kalvsvik hade hemligheter 1958.

Lugnt, vara singel efter 36-årigt Förhållande!

Honungen väller, flödar i våra hjärtan.

Kom till mig innan Tiden runnit ut...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-26 18:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Läsaren kan fundera runt varje
glimt.
2014-04-28

  Alicia Stenfors
8 rader och hela livet...
2014-04-26

  ULJO
Det var 8 bra rader det
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf