Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Folk som klagar
Alltid hittar dom något
Något som är fel

Om gud kunde svara på en fråga
Då skulle min vara:
Vad är det för fel på mig?

Jag kan ju inte förstå varför
Varför alla klagar som dom gör

Inte en dag går
Utan att någon hittar nått
Som inte är bra
Inte en dag går som den ska

Allt gör man för att passa in
Men ingenting går bra

....Hjälp mig gud....




Fri vers av Night Fever
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-03-25 20:03



Bookmark and Share


  The Stargazer
Vad tråkigt att du känner så. Dikten är ju ganska enkel språkmässigt, men den känns äkta och berör därför. Personligen gillar jag dock inte hur du upprepar ord i slutet av raderna på början av nästa. Men det är ju bara min åsikt.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Fever
Night Fever