Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan du är här


Ta av dej skorna

låt fötterna
sjunka ner i leran
mjuk och varm


Le mot människan
Som är precis här
där du är
i det här ögonblicket

bara därför

se henne

Låt omständiga samtal och möten
ta plats

tänk så mycket som går förlorat
Om man nöjer sej med första anblicken

Ta en rundtur

ta omvägen

stanna på rastplatsen
vid havet


Sitt in bänken
njut av kaffet

kisa mot
spädgrönskans
gulgröna värme


Till dom du älskar,

säj det

det finns tusentals sätt

Säj det varje dag


































Fri vers av bittemi VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-28 19:41



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig uppmaning i kärlekens tecken

2014-05-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
hör en uppmanande röst jag vill åtlyda
2014-05-03

  ResenärGenomLivet
Ja, medan vi är här...låt oss aldrig glömma att alltid säga de orden...
mycket fin uppmaning...
2014-05-01

  princess in the new world
Så fint skrivet och sant!
2014-04-30

  Lars Hedlin
Stilfullt och vackert ;)
2014-04-29

  Änglaögon
En sån vacker tanke och uppmaning Till oss alla, Tack.
2014-04-28

  Ronny Berk
omtankar av livs visdom förmedlar mig den texten ...
2014-04-28

    ej medlem längre


En text att verkligen ta till sig
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP