Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksklyftor

Andas in min fruktighet

i dag doftar jag persika och äpple

dela dem till kärleksklyftor

 

Kom, ta mig i besittning

Smaka, känn hur jag fyller din mun

syrligt, friskt likt ett fruktigt vin

 

Smek mig, klä av mig

bakom orden kan vi ogenerat

klä av oss våra meningar

 

Låt min doft blandas

med din åtrå

och läs mina nakna ord




Fri vers av Connie
Läst 286 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-28 16:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
de nakenheta orden, så väl blandade ...
2014-05-08

  Hans Christian
"Låt min doft blandas

med din åtrå

och läs mina nakna ord"

Ja, så ska det skrivas. Sensuellt!
2014-05-05

  Lollitta VIP
i dag doftar jag persika och äpple

bakom orden kan vi ogenerat

klä av oss våra meningar

läs mina nakna ord


_____________+++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-04-29

  Lars Hedlin
Visuellt och vackert ;)
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-04-29

  M:tin
Frestande bra skrivet!
2014-04-28

  stig wikman
BLANDAD
FRUKT
OCH EROTIK
I ETT . FINT .
2014-04-28

    ej medlem längre
Girly va du är bra, bara älskar smakerna.
Gifter sig med det lena från persikan och det söta och syrliga från äpplet.
2014-04-28

  Eliza-69
Mm...smaskigt...
Saftas riktigt i mun ;)
Somrigt o härligt...
2014-04-28

  Angel of love
Mmm väldigt smaklig text, härligt!
Erotik på hög nivå.

2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie