Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sahlgrensk blues

Mitt i en vers tog min hesa röst slut,
med en duns ramlade jag ihop på britsen,
och till tonerna av that's life svävade jag

från mitt hörn såg jag hur de slet,
jag kände mig så busig
och de verkade så allvarstyngda

jag var så lätt, jag var luft, 
deras febrila arbete,
som att bryskt dra ner en heliumballong

jag tror jag vet
att all oro dör med döden
och att ansvaret är trådarna som håller oss vid liv

att viljan och medvetandet
trotsar fysiska lagar,
och att vissa nyfikna kontrollerar kraften




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-29 14:40



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket fängslande skrivet. Det farliga tror jag (enligt min tolkning) är när de som kontrollerar låtar nyfikenheten ta över ett steg för långt...
2014-05-02

  axveronika
Lite kul bild där med ballongen som svävar över sjukhusbritsen...
2014-04-29

  Maria Sundelin VIP
En intressant tanke
2014-04-29

  Palett
Bra text om en näradödenupplevelse
2014-04-29

    Silverbjer
Vackert och precis perfekt skrivet.
2014-04-29

  Lars Hedlin
Gilar texten känslan slår rakt mot läsaren...
2014-04-29

  Staffan Nilsson
En näradödenupplevelse?
En sån startar viktiga processer i en.
2014-04-29

    ej medlem längre
Intressant text, men får nog hålla med om att det är svårtolkat.
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Bra, men svår att tolka på slutet.
2014-04-29

  Ronny Berk
intressant men svårtolkat; kanske svävande på uppvindars luftkrafter ...
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP