Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valborgsmässoafton 2014.


Ovädret



De svartblåa molnen
i fjärran Offensiv,
närmar sig bygden, här.

Jag tänker på dåren,
som kom med stora kliv -
uti en Gryning, skär.

Som sköna älvarmar
mot mina ögonlock;
förnimmelser ljuva.

Tömma sina tarmar
i toaletten och --
för öden sig gruva.

Bor i en höstlig trakt, -
fast, åkrarnas säd gror...
Vi har det ganska kallt!

Allt är en ständig Jakt -
med näbbar och med klor -
för Livets vita salt!

Medans, jag denna dikt
skrivit, Ovädret, svart,
i Himlen dragit bort!

Det är av största vikt
å kunna veta att: -
- För mänskorna finns Hopp!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-30 13:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Molnen, de svartblåa,
drar sig bort meddelar
du, vår poesihallåa!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf