Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Retur.


Bumerang



Stora Cyklar
av våra tankar,
reser sig uppåt
emot Himmelen.

Där verkar de mellan
atom och stjärna,
rotskott och skog.

Å, kommer tillbaka till oss --
--------- i Sinom Tid...

... Vecklar ut sig - -
framför våra fötter,
med Nyheters Behag,
öppnade presenter,--
avslöjandes sina
heta Hemligheter.

De har rullat i Materia
och formats av Energis
silverstänk i fenorna.

Våra tankar flydde iväg,
för länge, länge sedan.

Nu, är de här, igen, - med Svar!

Å, vi häpnar!
-Var det DET vi aldrig visste!?

*





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-03 13:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med känsla och inlevelse!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf