Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGGENS DROPPAR

I gräsets

mjuka matta

vill jag

sakta vandra

 

tvätta

oro bort

med daggens

klara droppar

 

smörja

själens hud

med blommors

ljuva balsam

 

läka

hjärtats sår

med björkens

skira blad

 

värma

kalla tankar

med solens

milda strålar 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-05 18:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fina tankar!
2014-05-06

  Petter Wingren
Naturens läkekraft, fint
2014-05-06

  Stjärnöga
Den är ljuvligt
skir och vacker
din text..
2014-05-06

  Alicia Stenfors
De var positiva tankar!
2014-05-05

    ej medlem längre
Det bor lugn och trygghet i dina vackra ord.
2014-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar vacker text.
2014-05-05

    ej medlem längre
Fint skrivet..
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP