Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om skönheten i det lilla och instängd ensamhet


Flugan

Du surrar
i ensamhetens borg
fången
precis som min tårar
talar om
och du längtar ut såsom jag

Plötsligt fångas mitt medvetande
av din skymtande skönhet
du flyger förbi
och sätter dig precis
framför mig

nu har jag ett guldkorn i min hand
en flygande smaragd
och vi ser varann
jag ler
hela min varelse
vaknar till
- jag är inte ensam

-"må ingen döda dig lilla vän
utan förbli du i mitt sällskap
om du vill
och kanske kan vi
rymma
tillsammans"




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-05 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson