Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri Psyko.


Annat kallar mig, idag




I Drömmen gick jag förbi
avsides lugna gårdar.
Institutionen var fri, -
- där som man dårar vårdar.

Likt en evig Maskerad -
är liven, alla lever.
En soft, ungdomlig Parad, -
där vi clowner framträder.

Vad skulle jag, väl, ha gjort, -
om jag aldrig träffat dig?
Vår Tid gick sakta -- OCH fort.
Du gick, jag fattar det ej!

Vi skyddade varandra
för Tidens våldsamma regn.
Behövde inga andra, -
vi hade vårt eget hägn.

Nu, är jag kvar, allena,
i den konstiga Världen.
Betraktar dess Arena, -
solo, från hemmahärden.

Distraktionen mig omger.
Vill inte bli besviken
på Allt! Om misskund jag ber!
-Ska jag ringa Kliniken?!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-06 13:39



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Gillar särskilt slutet, lite smått komiskt! ;) <3
2014-05-07

  ULJO
kanonbra text från din penna
2014-05-06

  byggpoeten
Tråkig kommentar, men jag måste instämma med tidigare kommentar!
Du är riktigt duktig!
2014-05-06

    Dan Myrbeck
Instämmer med nedanstående!
2014-05-06

  SellwiN VIP
Du är så sjukt bra! Riktig förebild i skrivandet :) Klockren text, hoppas på att få läsa mycket mer från dig :)
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf