Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar sprickorna

all ofullkomlighet
när den får andas

jag älskar hur det sipprar liv
i gliporna

när det till synes helt ordnade
blir avhängt


Jag älskar det

när vi släpper in oss till varandra













Fri vers av bittemi VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-11 18:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vackra och kloka ord
2014-05-16

    ej medlem längre
Mycket vackra och visa ord.
2014-05-15

  WyS VIP
Varm!
2014-05-15

  aol
Gillas starkt
2014-05-14

  Lars Hedlin
En text som gillas mycket!
2014-05-12

    ej medlem längre

Verkligen en text att ta till sig ...
2014-05-12

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2014-05-12

  ULJO
En alldeles underbar text i all sin enkelhet
2014-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Det är i sprickorna och gliporna som ljuset kommer in.
2014-05-11

  ResenärGenomLivet
Kan nog inget annat än att hålla med...härlig text...
2014-05-11

    ej medlem längre
Underbar text som säger mycket.
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP