Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖDVIT TIGRINNA I ÖSTERLAND



det året då rorsmannen föddes
steg en Kristi tigrinna i land
med ögon och kinder som glödde
och hjärta av Gud satt i brand
hon kom till cathay med visionen
i Mästarens Ande och spår
ett ungt sändebud för missionen
i hårda men gyllene år

***
från danmark och till bambustänglar
som brusade, enligt ferlin
från nordiska blomsterängar
till risfält kom syster laurine
det hördes ett skrik i hunan
där föddes en märklig man
och senare såg man nunan
på många porträtt, minsann


LARZ GUSTAFSSON   6/5 2014









Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-06 16:59



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Stark och vackert
skriven..
en brinnande kamp
för sanningen..
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP