Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på björken utanför mitt fönster som ser ut att ha ett ansikte på sig.


Någon skapar oro

 

jag hör

 

jag ser

 

år inte dum

 

 

förstår

att det är mig

du pratar om

 

 

det blev så tyst

när jag kom in

 

 

egentligen

bryr jag mig inte

 

det är inte riktigt sant

jag blir sårad

 

 

jag är den jag är

är som jag är

 

 

fjäskar inte för någon

i mina ögon

är ingen

bättre än någon

annan människa

 

 

tyvärr får du mig

att stänga dörren

inte vilja gå ut

 

 

jag går ut

du ska inte få trycka ner mig

 

jag vet inte vad du sagt om mig

det har ingen betydelse

 

människor som vänder

kappan efter vinden

kan jag vara utan

 

undrar vad du kommer

att tänka

när det börjar

bli tomt i mina fönster

 

du kanske tror att jag ska flytta

då får du tro det

 

 

vad som händer hos mig

har du inget

med att göra

 

 

det gör ont

när vänner

inte längre är de vänner

man har trott sig ha

 

 

det gör ont i mig

jag vet att det går över

 

 

kanske inte i dag

dagar kommer

och dagar går

en dag har jag glömt dig

mitt hjärta har fått ro

 

 

 

anits 7 maj 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-07 22:43



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
De flesta kan nog känna igen sig mer eller mindre i denna text. Berör.
2014-05-14

    sajo
Mina tårar rinner när jag läser denna text hur någon kan göra så mot en person i fråga. Du som har så mycket fint inom dig och vill alla så väl.

Jag hör av mig angående sockorna men mina leder mår inget vidare just nu. Febern och dåliga blodvärdet har kommit åter så jag är lite tagen. Men kanske kan vi ta en fika någon eftermiddag hos dig om du vill bjuda.

Kramar till dig du underbara skrivarvän
2014-05-10

  Bibbi VIP
Smärtsamt starkt berörande.
2014-05-09

  ULJO
Berörande skrivet
2014-05-08

  ResenärGenomLivet
Du berör med din text...fint beskrivet...
2014-05-08

  Lars Hedlin
JA sådant gör mycket ont vännen ..ibland blir man sviken av den man minst anat..kramar och energi till dig!
2014-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Så sent som i går såg jag en som stod och pratade om mig på stan. Men henne näpste jag.
2014-05-08

  Sofhia Wirström
vänskap är ine alltid lätt. Bra skaldat och mycket insiktsfullt.
2014-05-08

  Anya VIP
Svårt med vänskap och vetskap att andra pratar om en. Det jag brukar tänka när jag känner så är:
Vad kan de egentligen säga om mig???
Och då inser jag att det är ju inte så mycket. Jag är ju inte någon speciell person som begått brott t ex.
2014-05-08

    ej medlem längre
Vänskap är tufft, bekantskap är lättare.. Du skriver med insikt, det är bra! Kram till dig anits
2014-05-07

  M M Mannheim VIP
Jag har en vän som har varit mig trogen i nu 44 år. Så efter en sådan lång tid är det klart att henne kan jag lita på. Fint skrivet!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP