Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lån av Dostojevskij och ett arabiskt talesätt / beskrivning


två talande meningar


" ...du kommer att vilja

ansluta dig till

eremiterna i öknen

och syndfria kvinnor;

för det är din innersta
heta önskan,

du kommer att leva av
gräshoppor

och vandra ut i öknen
för att rädda din själ. "

/ F. Dostojevskij;
Bröderna Karamazov
( i en underbar översättning
av Staffan Dahl )


på arabiska översättning
av ordet mamma:

en vindpust mättad av
blomdoft





Övriga genrer av Tarantaran
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-09 11:33



Bookmark and Share


  axveronika
två härliga slottsbyggen av språk
2014-05-11

  Yrre VIP
Åh så underbart vackert skrivet!
2014-05-10

  Dito VIP
Fina rader:)
2014-05-10

  walborg
Tack
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran