Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Sångernas sång, Höga Visan samt några citat därifrån


ORD VILL JAG DRICKA UR DIN MUN

 

Dina ord

 

stryker mig

över pannans

bekymmersrynkor

 

som silkesfjun

på barnets kind

 

strör

mina tankar

för vinden

 

som körsbärsblom

från trädens grenar

 

kysser

mina ögonlock

så bilder bleknar

 

som natt

i morgons ljus

 

torkar

mina tårar

med kärleksglöd

 

som gräs

av solens hand

 

låter mig

slumra på

ömhetens vågor

 

som båt

i stilla vik

 

 

Vad du är skön, min Älskade, du som fångat mitt hjärta

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-11 18:59



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbar poesi i ett speciellt format.
2014-05-14

  Linda CH VIP
Mycket vackert!
2014-05-13

  Lars Hedlin
Helt underbart!
2014-05-12

  Petter Wingren
Fint bildspråk om ord som berör
2014-05-12

  M M Mannheim VIP
Vackert skaldat men en text hämtat ur Bibeln. Vi behöver många sådana texter i vårt land som alla tjatar om är så sekulariserad.
2014-05-11

  Tess74
Wow så otroligt vackert kära du
2014-05-11

  Stjärnöga
Den är så vacker
din poesi..
2014-05-11

  bittemi VIP
Så vackert du skriver!
2014-05-11

  stig wikman
VACKERT.
ELISABETH.

KRAM Å APPLÅDER.
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP