Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart har Omtanken tagit vägen? Alla verkar så "careless", numera!


Vem bryr sig?



Vem bryr sig om Sporten?
Vem bryr sig om Vädret?
Vem bryr sig om gifta män?
Vem bryr sig om horor, älskarinnor?
Vem bryr sig om akterseglade fruar?
Vem bryr sig om stinkande alkoholister?
Vem bryr sig om ruttnande narkomaner?
Vem bryr sig om gripna snattare?
Vem bryr sig om Politik?
Vem bryr sig om fanatiska Religioner?
Vem bryr sig om förtorkade ateister?
Vem bryr sig om malliga monarker?
Vem bryr sig om avundsamma republikaner?
Vem bryr sig om potentaterna?
Vem bryr sig om sexualakrobaterna?

Vem bryr sig om - dig?
Vem bryr sig om - mig?

Vem bryr sig över huvud taget?

Vem bryr sig?





Fri vers av Marianne Räf
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-11 19:21



Bookmark and Share


  ULJO
Här fick du till det.
2014-05-11

  byggpoeten
Intressant tanke:-)
Betraktaren skulle ja tro:-)
2014-05-11

    ej medlem längre
Jag
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf