Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Strax ovanför taken
där nära grantopparna.
Vilar månen på majhimlen
omgivet av skymningsblått.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-12 23:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker är din måne….
2014-05-14

  ResenärGenomLivet
En mycket vacker syn...
2014-05-14

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-05-14

  ULJO
Fin poesi
2014-05-13

    ej medlem längre
Jag ser den framför mig, snyggt målar du en vacker bild med dina ord..
2014-05-13

  Lena Själsöga Keijser
oändligen vacker är bilden du skänker
och månen moder måne ler i kärlek
2014-05-13

  anits VIP
Så målande fint skaldat.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP