Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÖNSKA - haiku

Nyanser av grönt

klär naturens ansikte

blommor andas liv




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-14 18:16



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vackert!
2014-05-15

  Lars Hedlin
Så fint
2014-05-15

  bittemi VIP
Ja härligt är naturens ansikte nu! Fin dikt
2014-05-15

  Rise Little One
Naturens doft... Det bästa som finns...
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP