Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett med universum

Jag är ett med universum på en skala från 1 till 10

Jag tycker att det börjar strama lite

Jag tror att universum är

på väg att krympa

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 235 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-14 18:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-05-15

  M M Mannheim VIP
Kanske vårt universum men det finna miljarder andra.
2014-05-14

  Magica VIP
Mycket tankvärd, jag finner faktiskt inte denna text som rolig som många andra, snarare allvarlig...
2014-05-14

  Hans Christian
Nej, men vad underbart fyndigt och kul.
Du fick mig att skratta! Det tackar jag dig speciellt för!!!!!
2014-05-14

  stig wikman
KANSKE.
MEN DET FINNS NOG
PLATS FÖR OSS OXÅ .

kram å applåd .
2014-05-14

    ej medlem längre
Så kanske det är..
Lite rolig text.
2014-05-14

  queenia
svarta hålets komik.
2014-05-14

  Lehva VIP
Härlig och underfundig text:-)
2014-05-14

    ej medlem längre
djup humor,det gillar jag i denna texten.
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie