Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelser, bilder.


Se!



Se, munkarna, som
går på Parad i
skogen å sjunger
på latin: -"Domine...!"

Se, gullvivor i
blom; deras ljusgula
huvuden, skira,
dränks i dagg!

Se, Upproret från
Ingenstans, till synes
utan réell Destination;
rödsprängda knogar!

Se, elden i träet,
äter det med
heta tänder å olja
tränger ut, blir sot!

Se, Marknaden med
kulörta frukter,
folkträngsel å
klirrande mynt!

Se, Kärleken, hur
den rör sig, tyst
å trofast, i
hjärtat - hos envar...!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-15 11:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Olikartade och fina bilder!
2014-05-15

  Åsa Njunjes
Jag såg!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf