Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allegoriskt om Jordelivet.


Tillvaro



Den svarta jord,

som omhöljer oss,

förmedlar näring genom

våra sugande rötter.

Vi liknar grönsaker, som

sköljes av regnet, --

- blåses på av vinden och

värmes av solljus - -

- - innan Skörden.-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-16 01:25



Bookmark and Share


  byggpoeten
Bra skrivet, väl skrivet:) Som alltid med andra ord:)
2014-05-16

    Dan Myrbeck
Intressant liknelse.
2014-05-16

  anathema VIP
Väl och kärnfullt skriven. Tänker att människan nog är mer lik de växter den trampar än vad vi vill kännas vid.
2014-05-16

    ej medlem längre
Intressant och stor bild.

Som tur är så finns det frö för fortsättning.
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf