Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15.05.2014 Torsdag. Min kärlek i mitt liv.


Jag älskar i evighet

Jag älskar dig.
Du, är min kärlek,
mitt uppehälle och ansvar.
Jag ska alltid vandra vid din sida.
För att – om möjligt – vända allt av ondo till godo.

Jag älskar dig.
Du, är min längtan,
min sorglöshet och mitt sammanhang.
Som våra tårar väter öknen
får vi näring i rytmen av regnet.

Det är just dig jag älskar.
Du är min sång och min glädje.
Stöd ditt hjärta mot mina ord
och kom mig till mötes.

Evigheten kallar,

för det är i dig jag har
min stora kärlek.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP