Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSOR PÅ KIND

Rodnande

vaknar dag

i nattens famn

 

svalkar

kind

i morgonbris

 

tvättar moln

i vattnets

renhet

 

klär sig

i blommig

klänning

 

möter

livet

oförstörd

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-17 17:50



Bookmark and Share


  Stjärnöga
skirt vacker
din poesi..
2014-05-19

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-05-19

  Alicia Stenfors
Och jag tycker "Tvättar moln i vattens renhet".
2014-05-18

  Petter Wingren
Vaknar dag i nattens famn, enkel självklar metafor, som bär upp diktens gryningsljusa bildspråk,
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om morgonrodnadens gudinna.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP