Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstackarna

Det är synd om myrorna
Ni har väl hört talas om "myrstackarna"




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 236 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-17 19:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
INSTÄMMER!
Det ÄR synd om oss!

Synnerligen skarp och fin bild!
2014-05-19

  Lars Hedlin
JA de sliter och släpar...
2014-05-19

  Carina Bendix
Bra där! :)
2014-05-18

    ej medlem längre
Mer synd om mig, många myror i grupp är obehagliga ;)
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-05-17

  Angel of love
Gulligt. Ja de små liven <3
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie