Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här

Jag finns här var dag

Jag finns här när du gråter

Jag finns här när du snubblar och faller

Jag finns här när du inte orkar upp på egen hand

 

Jag finns här när du inte orkar ge

Jag finns här och torkar dina tårar

Jag finns här och delar dina skratt

Jag finns här och motar bort rädslor

 

Jag finns här när skuggorna blir många

Jag finns här när natten kommer

Jag finns här med en trygg famn att krypa in i

Jag finns här för att jag älskar dig 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 204 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-18 23:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfulla ord. Fulla med värme och ömhet.

2014-05-20

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!

P.S. Har publicerat min text nu! D.S.
2014-05-19

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-05-19

  Lars Hedlin
Ömt trösterikt och fint!
2014-05-19

  Angel of love
Ömt och kärleksfullt vackert. Tyder på kärlek när man finns för varandra.
2014-05-19

  Yeppis
En fin text med ett stort djup
2014-05-19

    ej medlem längre
Du har en vacker styrka av kärlek inom dig.
2014-05-19

    ej medlem längre
Så fint skrivet om trygghet och tröst
2014-05-19

  angela Täubert fd Jansson VIP
Känner så igen mig i detta! Den personen var jag förut.....nu har jag ingen att finnas för!
2014-05-19

  M M Mannheim VIP
Vem skulle inte vilja vara i din famn. I alla fall, jag. Veta att du finns där!

Lyckliga de som är nära dig, under ditt beskydd.
2014-05-19

  M:tin
Så fint!!!!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie