Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄTTA MIN HUNGER

Mata mig

med kyssars

ljuva honung

 

dina händers

ömma längtan

 

din hårdhets

överflöd

 

Mätta min hunger

 

jag

ska belöna

dig rikligt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-20 17:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en kvinnas hunger, bör så aldrig gå otillfredsställd
2014-05-26

  Rise Little One
Håller med Petter... allt i lagom portion...
2014-05-21

  Petter Wingren
Väldigt fin balans mellan konkretion och poesi, på en gång återhållsamt och generöst, fräsch erotik som alltid i befriande enkel språkdräkt.
2014-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Härligt! Tycker om!
2014-05-20

  Lars Hedlin
Wow ;) Gillas mycket !
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP