Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotmos

Tack vare att jag fick tillbringa
lunchen med en rimmad oxbringa
kunde jag denna dikt frambringa.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 320 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-16 15:26



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Dan*
Tack För Roligt Rimm*
Det som är så
Försvinnande**GOTT**
*Kram
2014-12-14

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jaa
för det är av sådana
gyllene (sic) detaljer
som livet består
2014-06-23

  Marianne Räf
Fint fångad, fast jag
tycker oxbringa är
äckligt som mat! :D
2014-06-18

  ResenärGenomLivet
Ja, inspiration kan man få av det mesta...kul...:-))
2014-06-17

  Lars Hedlin
JA det var inte illa :)
2014-06-17

  anits VIP
Du kanske blev tillräckligt mätt
efter det sällskapet.
2014-06-16

  Maria Sundelin VIP
Blev du kanhända så mätt
Att du efter det inte fick ner en endaste plätt
2014-06-16

  louisegirl
Haha du är helt otrolig :)
BRA!
2014-06-16

  Linda CH VIP
Det finns ingen ände på dina uppslag! :)
2014-06-16

    ej medlem längre
Du är grym på att hitta olika vinklar i texter.
2014-06-16

    ej medlem längre
Du är rimmens mästare!
2014-06-16

  Connie
En rimmad och saltat text! Inget valfläsk där inte!
2014-06-16

    ej medlem längre
Och så utbringar vi en skål för dej
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Dubbel glädje!
2014-06-16

  Angel of love
Alltså att du serverar dikter till maten.
2014-06-16

  Angel of love
Men Göte har ju en fantastisk idé att använda dig av på ditt matställe.

Skulle vara som en efterrätt.
2014-06-16

    ej medlem längre
Snyggt, en ny maträtt kanske - Rimmad oxbringa som serveras med dikt av Dan..?
2014-06-16

  Rozsi.kovacs

Lysande tycker jag du som en fluffig
rotmos och med en läskande oxbringa till sällskap. Är väl kärleks mums
2014-06-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dubbelt kul
bra gjort av Dig!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck