Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosa

Törnrosasover
gör längtansljuvlig sommar,
beställ väckning nu!




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-22 15:47



Bookmark and Share


  Angel of love
Sommaren underbara värme är här, nu är det bara njutning som gäller.
2014-05-23

  Carina Bendix
Nej, jag tycker nog att sommaren har vaknat upp ur sin dvala. I alla fall här i Västerås. ;) Bra skrivet i alla fall. :)
2014-05-22

  ResenärGenomLivet
Är beställt! :-))

2014-05-22

    ej medlem längre
Dina ord skapar längtan efter sommar - fint..
2014-05-22

  Connie
Hur vill du bli väckt ;)
2014-05-22

  louisegirl
Gillar..
Bra skrivet!
2014-05-22

  Maria Sundelin VIP
Ja vakna upp nu
Se hur allt på nytt grönskar
I all sin färgprakt
2014-05-22

    ej medlem längre
Ljuva sommar!
2014-05-22

    ej medlem längre
Nu ska sommaren börja.
Fin haiku.
2014-05-22

  Marianne Räf
Den gilla jag! Vem ska väcka
den sovande Jungfrun ?
2014-05-22

  Lars Hedlin
Time to wake up Sleeping Beauty
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck